Server Regels
Laat geld je niet verblinden
Het is verboden om de bank met voertuigen te betreden.
Een gijzelaar mag geen kennis of een van je vrienden zijn maar alleen iemand die niemand van jullie kent.
Het is verboden een ambulancier te ontvoeren een agent mag wel maar houd er rekening mee dat een agent een noodknop heeft en deze dus ongezien kan indrukken. Er dient dus ten alle tijden minimaal 1 ambulancier beschikbaar te zijn.
Het is verboden een onderhandelaar iets aan te doen of van zijn vrijheid te beroven ook mag deze niet als gijzelaar genomen worden.
Het is in principe niet de bedoeling dat elke overval een wild west situatie word dus probeer op alle mogelijke manieren eerst een vuurgevecht te vermijden en onderhandel met de politie.
Denk erbij na dat eventuele eigen auto’s altijd op kenteken achterhaald kunnen worden en change na een overval je outfit omdat je anders herkent zult worden.
Het is verboden om opnieuw te vluchten als een ambulancier je gereanimeerd heeft doe je dit wel dan zal dit resulteren in een ban.
Word je geraakt door een kogel als agent of overvaller dan dien je dit ook te roleplayen dus ren niet vrolijk verder zonder het te voelen.

Je mag bij een overval de volgende wapens gebruiken met de volgende personen mag je dit aan wapens hebben. alles naast een pistool of melee wapen geld als een klasse 2 wapen.

We duiden het met klasse 1 en klasse 2 aan, onder klasse 1 vallen dus pistolen en melee en de rest valt onder klasse 2.

 

1 persoon = mag zowel klasse 1 als klasse 2 wapen

2 personen = max 2x klasse 2 wapen

3 personen = max 1x klasse 2 wapen

4 personen = max 1x klasse 2 wapen

5 personen = max 0x klasse 2 wapen

6 personen = max 0x klasse 2 wapen

7 personen = max 0x klasse 2 wapen

  • Het Gebruiken van een crossair op wat voor manier dan ook is verboden, verdenkt de staff je hierbij tijdens een moord mogen zij ten alle tijden beelden opvragen van jouw beeldscherm.

 

  • Zorg dus dat dit altijd opgenomen is want als je hier niet wilt of aan kunt meewerken zul je hiervoor gewaarschuwd worden of eventueel zelfs voor geband worden.
Dit is een Roleplay server, dat betekend dat de GTA achtige praktijken die je in online doet hier niet mogen. Dus niet zomaar van alles omver rijden, NPC’s doodslaan en dat soort zaken.
Verder betekend dit ook dat je moet luisteren naar de verkeersregels, dus niet door rood rijden en dergelijken. Dit houd ook in dat je niet zomaar mag autorijden, je moet je rijbewijs halen (Dit kan bij het CBR).
Bij een overtreding van de regels kan dit betekenen dat je een bekeuring zult ontvangen van de politie, mocht je het echt te gek maken kan dit zelfs een warning of ban tot gevolg hebben bij zogenaamde cop baiting