Skip to main content

Overval

De criminelen in Tedeapolis nemen de stad steeds meer over. De politie krijgt het steeds zwaarder met het aantal illegale activiteiten dat toeneemt in onze stad. Nu hebben de criminelen na veel mislukte pogingen, weer iets nieuws uitgevonden.

Nog niet veel mensen hebben uitgevonden hoe het precies gaat. Wel gaat er al rond dat een aantal van deze criminelen hebben uitgevonden dat er een nieuwe manier van overvallen is. Het blijft voor vele een raadsel wat er nodig is om deze overval succesvol uit te voeren.

Bloods

Sinds een tijd is er een nieuwe groepering ontstaan in Tedeapolis. Je zult niet langer meer zonder achterom te kijken, over straat kunnen lopen. De nieuwe officiële gang Bloods is namelijk erg actief en twijfelt zeker niet om toe te slaan.

Deze groep is al een langere tijd aanwezig in de stad Tedeapolis. Wel heeft deze groep sinds kort toegang gekregen tot nieuwe mogelijkheden. Dit betekend dat Bloods behoord tot de officiële gangs van Tedeapolis.

Roleplay Foto-video in de gemeenteapp

In onze gemeenteapp is er een nieuw kanaal geïntroduceerd. Dit is namelijk het Roleplay Foto-Video kanaal! In dit kanaal mogen wij onze bodycam video's of prachtige foto's laten zien van roleplay. Er zijn al veel burgers die hun fototoestel hebben meegenomen de stad in om deze plaatjes daarna te delen met ons allemaal.

Maandelijks zullen er een aantal burgers worden gekozen die hun video's en foto's hebben gedeeld. Deze burgers zullen in de gemeente app een role 'Roleplay Legend' ontvangen en zullen daar een aantal voordelen uit kunnen halen! Dus neem je fototoestel mee en zet je bodycam aan, elke foto en video mag gedeeld worden zolang dit roleplay is!

Bewusteloos

Het geweld op de straat neemt alleen maar toe. Er vallen steeds meer doden in onze stad door geweld. Elke burger heeft daarom een speciale inenting gehad. Zij zijn nu minder kwetsbaar voor de handen van de burgers in Tedeapolis.

Wanneer een onschuldige burger word neergeslagen is deze niet direct dood. Ze zullen eerst een langere tijd bewusteloos zijn. Als je dan bent bijgekomen van de schrik en de pijn, kan je weer rustig verder lopen.

Billboards

De bouwvakkers in Tedeapolis zijn druk bezig met vernieuwingen in de stad. Een nieuwe aantal palen met billboards zijn gespot door de burgers. Deze staan op allemaal verschillende plekken in de stad! Waar ze te koop zijn is nog niet bekend.

Maak jij al plannen om jou plaatje in heel Tedeapolis te laten zien?

Halloween

Eind Oktober gebeurde iets vreselijks.. een mislukte proef zorgde ervoor dat de mensen die kwamen te overlijden veranderde in hersenloze wezens. Ze aten alles op en konden zelfs leven zonder bepaalde lichaamsdelen.

Heel Tedeapolis stond op de kop en veel burgers zijn overleden en veranderd. Er bleef nog maar een klein groepje over.. gelukkig is het deze groep gelukt om met hun kennis een middel te maken om de hersenloze wezens terug te veranderen in normale burgers. Daarom is Tedeapolis gelukkig weer zoals het hoort en hoeven de burgers niet meer bang te zijn om over straat te lopen.

Wet en Regelgeving

Deze maand zijn de volgende aanpassingen gedaan aan de Wet en Regelgeving binnen tedeapolis. De inhoudelijke aanpassingen kan je terug lezen in onze discord.

APV

  • Toevoeging Artikel 26 belediging
    •  lid 3 & 4 toegevoegd
  • Aanpassing Artikel 38 lid 5
  • Aanpassing Artikel 49

Wetboek

  • Aanpassing Artikel IV-1 Harddrugs (2 OW)
  • Aanpassing Artikel IV-2 Softdrugs (3 OW)

Overig

  • Geen aanpassingen