Skip to main content

Colombo

De Colombo famillie is al een langere tijd in Tedeapolis. Zij hebben al ruim een jaar lang een Restaurant lopen. Omdat dit zo'n succes is hebben ze besloten om uit te breiden en in de autohandel te gaan. Hierom is na een lang overleg de BV Colombo Car Facility opgezet, ook wel bekend als CCF. Wel komen er steeds meer berichten dat enkele leden van deze famillie zich bevinden in een andere wereld in Tedeapolis. De berichten zijn pas kort boven water, er is dus niet bekend of dit een nieuwe officiële groepering is in Tedeapolis. Kom jij erachter?

Nog niet veel mensen hebben uitgevonden hoe het precies gaat. Wel gaat er al rond dat een aantal van deze criminelen hebben uitgevonden dat er een nieuwe manier van overvallen is. Het blijft voor vele een raadsel wat er nodig is om deze overval succesvol uit te voeren.

Psychologie maakt zijn opmars

Nieuw onderzoek wijst uit dat steeds meer psychologen verhuizen naar Tedeapolis.
Na de stijgende lijn van criminaliteit in onze geliefde stad is er behoefte ontstaan ondersteuning op medische wijze. Te vaak gaan criminelen weer de fout in, nadat zij zijn vrijgelaten.
Hierin kan psychologie een helpende hand bieden. De stijgende criminaliteit zorgt er ook voor dat meer overheidsmedewerkers thuis komen te zitten met een burn-out.
Dit willen wij als gemeente natuurlijk voorkomen. Daarom doen wij de oproep: ervaar je last van een van onderstaande thema’s kom dan gerust eens langs het ziekenhuis voor een introductiegesprek.
De thema’s die psychologen bespreken zijn bijvoorbeeld gesprekken over (jeugd)trauma’s, burn-outs, relatietherapie, hulp bij scheidingsbemiddelingen en TBS-consulten.
Het ziekenhuis heet je van harte welkom.

Deze groep is al een langere tijd aanwezig in de stad Tedeapolis. Wel heeft deze groep sinds kort toegang gekregen tot nieuwe mogelijkheden. Dit betekend dat Bloods behoord tot de officiële gangs van Tedeapolis.

Vuilnisbakken

Sinds kort hebben de burgers van Tedeapolis een nieuwe manier van verstoppertje gevonden. In plaats van achter bomen, in de struiken of onder bankjes verstoppen zij zich nu in vuilnisbakken! Je kunt niet in elke vuilnisbak zitten dus je moet geluk hebben, ook ga je wat stinken.. maar misschien is dit wel de goude (stinkende) tip om verstoppertje te winnen. Of kan je het beter gebruiken voor andere dingen..

Wet en Regelgeving

Deze maand zijn de volgende aanpassingen gedaan aan de Wet en Regelgeving binnen tedeapolis. De inhoudelijke aanpassingen kan je terug lezen in onze discord.

APV

  • Aanpassing Artikel 1 – FailRP & Powergaming
  • Aanpassing Artikel 27 – Overvallen & Oplichten

Wetboek

  • Toevoeging A12 – Voorhechtenis
  • Aanpassing Artikel VIII-15 Werkzaam bedrijf zonder KvK-Inschrijving

Overig

  • Geen aanpassingen