Skip to main content

Onderwereld Dokter

Sinds deze maand is er iets nieuws de stad binnen gedrongen voor de criminelen. Hier heb ik het over nieuwe wetten en regels maar ook een heel nieuwe vorm van Roleplay. Hierbij heb ik het namelijk over de criminele dokters! Het is allemaal nog heel onduidelijk hoe de criminele dokters precies te werk gaan en wat er precies moet gebeuren om in contact te komen met ze. Heel de onderwereld dokters zijn een groot mysterie. Wie weet kom jij binnenkort ook in aanraking met de onderwereld dokters en leer jij er meer over.

Politie Kosten

Politie TDA STAD

De politie is er klaar mee dat alle regels worden overtreden. Daarom hebben zij er voor gekozen om de regels over de voertuigeisen te veranderen en hierbij de boetes ook omhoog te gooien. Heb jij te donkeren ramen of rij jij zonder kenteken door de stad? Dan moet je dus steeds beter gaan oppassen voor de voertuigen met blauwen strepen.

De politie is dus niet langer meer je beste vriend als jij je niet helemaal aan de regels houdt, het zal je dus steeds meer kosten waar niet elke burger blij mee is. Volgens de politie is dit een erg goede manier om burgers bewust te maken van wat ze aan het doen zijn en hopen hiermee de straten weer wat veiliger te maken

Narcopolis

Er is een hele lange tijd een regel geweest, wat heel erg bepalend was voor onze criminelen, die zich niet op vaste land bevonden. Deze is verwijderd wat betekend dat de criminelen die rondhangen op ons eiland Narcopolis weer helemaal hun gang mogen gaan.

Het is van nu dus weer mogelijk om het eiland te claimen met je groep en het nog onveiliger te maken op ons eiland. Wel brengt dit meer risico’s met zich mee. Durf jij het aan om al je wapens op het spel te zetten om het eiland voor jezelf te winnen?

Dealer

Afgelopen maand is er nog een grote verandering geweest in onze prachtige stad. De lokale dealer is afgelopen week noodgedwongen verplaatst hebben wij vernomen uit geheime bronnen. Waarheen en waarom is voor ons tot nog toe niet duidelijk wij hopen hier meer informatie over te verkrijgen vanuit de tedeapolise politie.

Bij deze verplaatsing is ook een nieuwe systeem ingesteld hebben wij uit anonieme bronnen vernomen. Der zouden volgens bronnen nu 3 verschillende klanten zijn en de dealer is iets mondiger over klanten die slechte producten aan hem verkopen. Dus wees gewaarschuwd!

Wet en Regelgeving

Deze maand zijn de volgende aanpassingen gedaan aan de Wet en Regelgeving binnen tedeapolis. De inhoudelijke aanpassingen kan je terug lezen in onze discord.

Apv

  • Verwijdering Artikel N-3 – Claimen van het eiland
  • Aanpassing Artikel 27 – Overvallen & Oplichten
  • Aanpassing Artikel 51 – Jobhoppen
  • Aanpassing Artikel 34 – Roleplay & Ledenaantal Criminele Organisaties

Wetboek

  • Aanpassing Artikel III-12 Voertuigeisen
  • Aanpassing Artikel X-2 Bepalingen inzake douanetoezicht en douanecontrole (Artikel 1:26 en 1:27 en 1:28)

Overig

  • Aanpassing offroadvoertuigen
  • Kosten pagina politie
Kerrie | Lois | Willem