De Hoge Raad

Misstake

Owner / Lead Developer

Mijn naam is Niek, ook wel Misstake.

Mijn hoofd taak binnen de server is development, hieronder valt dus alles qua nieuwe functionaliteiten, bug fixes, optimalisaties en het onderhouden van de servers. Dit doe ik al vanaf het begin van de FiveM server ergens rond juni 2019, toendertijd was ik developer bij TDA Rust en met het team hiervan hadden we toen besloten om een FiveM server te starten, toendertijd als een nogal impulsief idee. In het begin wist ik eigenlijk nog niks van LUA en dit heb ik dus ook helemaal van scratch moeten leren, echter met ervaring van andere talen.

Verder hou ik binnen development heel erg van dingen zo ver mogelijk pushen en optimaliseren, dit om dan de server nog verder te kunnen pushen, zo konden we in het begin hooguit 100 man aan en ondertussen zitten we daar al ver overheen.

Willemde20

Owner / Developer

Ik ben Willemde20, ook wel Willem Wortel. Ik heb software-engineering gestudeerd en gebruik deze kennis dan ook in het onderhoud en verdere ontwikkeling van de server.

Mijn hoofdtaken zijn dus vooral technisch getint, al doe ik daarnaast ook nog vele andere taken die de server steeds verbeteren en draaiende houden. Ik ben hoge raad en de medeoprichter van het oorspronkelijke TDA. Mijn DM staat standaard uit en mijn banhamer ligt ook paraat. Ondanks dat ben ik een heel gezellig en hulpvaardig man, voor zij die zich netjes gedragen.

Nander

Owner

Hey mijn naam is Nander, ik ben 1 van de oprichters van Tedeapolis.
Mijn taken binnen de stad zijn voornamelijk, Roleplay bewaken, Staffbeheer, Autodevelopment, en het beantwoorden van spelers hun vragen. Ook probeer ik mij bezig te houden met het zogenoemde financiƫle gedeelte van de server aangezien ook wij als server genoeg geld moeten genereren om de kosten van de stad te kunnen dragen en mijn ervaring binnen het bedrijfsleven komt hier dan ook relatief van pas naar eigen mening.
Binnen roleplay ben ik meestal te vinden binnen de DSI van de politie en hou ik mij voornamelijk bezig met het oprollen van criminele organisaties, gijzelingen en extreem geweld. Ben ik niet in de stad dan ben ik regelmatig bezig met de server in de vorm van organisaties kritisch aanspreken op wat beter kan om het roleplay niveau van de server omhoog te krijgen. Helaas wordt dit niet altijd even goed opgevat maar het is dan ook mijn bedoeling om TedeaPolis voor iedereen zo leuk mogelijk te houden en nog vele jaren door te gaan met deze fantastische stad !