anwblogo

ANWB

Als ANWB-er help je de mensen die autoproblemen hebben, weer snel op weg. Van een warm gelopen V-snaar tot en met een kapotte accu. Jij bent diegene die de mensen weer op weg helpt.

Solliciteer als ANWB!

Ambulance

Is er iemand niet goed geworden op het Blokkenpark? Dan ben jij de redder in nood. Als ambulance medewerker, verzorg jij de mensen die dit nodig hebben. Je moet ook sterk in je schoenen staan.

Solliciteer als Ambulance!
1200px-Star_of_life2.svg_-1
1280px-Logo_politie.svg

Politie

Solliciteer nu als politieagent binnen TEDEAPOLIS en help bewoners met verschillende soorten problemen. Van bankovervallen tot en met aanrijdingen, jij kan de mensen helpen en aanhouden als het nodig is.

Solliciteer als Politieagent!

Taxichauffeur

Solliciteer nu als taxi chauffeur binnen TEDEAPOLIS en breng onze stedelingen van hop naar her. Als het nodig is, kunnen stedelingen de hulp van een taxichauffeur inroepen en zo toch geraken waar ze willen komen.

Solliciteer als Taxichauffeur!

Koninklijke Marechaussee

Solliciteer nu als wachtmeester binnen TEDEAPOLIS en help bewoners met verschillende soorten problemen. Van grensbewaking tot en met gevangenen transport, jij kan de mensen helpen en aanhouden als het nodig is.

Solliciteer als Wachtmeester!

Justitie

De wet is van ons allemaal, maar niet iedereen houdt zich daar aan. Wil jij het verschil maken voor een onschuldige burger die anders misschien wel 120 maanden in de cel verdwijnt? Of misschien wil jij aan de basis staan van een nieuwe wet! Lijkt dat je wat? Begin dan als advocaat bij Justitie, en misschien groei jij wel uit tot de nieuwe Hoofdofficier van Justitie!

Solliciteer als Advocaat!