Veelgestelde vragen

Waar solliciteer ik voor een overheids beroep?

Via onze site kan je solliciteren als ANWB, Politie, Ambulance, Taxichauffeur, Koninklijke Marechaussee, Justitie, Flightschool en voor onze TDA Radio! https://tedeapolis.nl/#solliciteren

Een reactie op je sollicitatie kan gemiddeld 1 à 2 weken duren!

Waar kan ik de regels vinden?

Op onze site kan je de regels voor onze server vinden. Met de zoekfunctie rechts bovenin kan je gemakkelijk op termen zoeken. https://wetboek.tedeapolis.nl/apv/

Hoe wordt ik staff?

Wanneer wij op zoek zijn naar staff, zal dit aangegeven worden in onze discord door middel van een mededeling. Dan zal er een sollicitatieformulier vrijgegeven worden waarin jij jouw sollicitatie voor stafflid kan invullen. Dit gebeurd eens in de zoveel tijd, wanneer wij vinden dat er weer wat handjes extra nodig zijn bij ons staffteam!

Hoe kan ik met een admin praten?

Als je hulp van een admin nodig hebt, kan je deze het beste contacteren via een ticket. Dit doe je in onze Tedeapolis Support discord [https://discord.gg/QeENZYy6Hf] . In het kanaal #ticket-aanmaken doe je ?new [onderwerp van ticket] en daarin zal een stafflid jou zo spoedig mogelijk helpen. Als je hulp van een specifiek stafflid wil hebben, moet je dat ook even aangeven in het ticket.

Hoe join ik de server?

Je gaat naar FiveM, dan zoek je op “Tedeapolis” server. Zodra je deze gevonden hebt, kan je er op klikken en dan connecten. Werkt dit niet? Dan open je in FiveM met F8 een menu, type daar in: game.tedeapolis.nl:30120 Dan kan je als het goed is joinen! Onthoud wel dat je lid moet zijn van onze discord [https://discord.gg/dNeFKDdAtz] om te kunnen joinen!

Waarom is de wachtrij zo lang?

Tedeapolis is een drukke server en om de server stabiel te houden kunnen wij helaas niet iedereen tegelijkertijd toegang geven. Om de wachtrij toch wat vlotter te laten lopen, hebben wij verschillende rijen ingesteld waar je in terecht kan komen. Wil je hier meer over weten, hoe je in de verschillende (en dus snellere) rijen de server in kan komen? Door in onze discord te kijken in het kanaal #doneren, zie je hoe je dit voor elkaar kan krijgen!

Waarom werkt mijn microfoon/voicechat niet?

Dan heb jij jouw instellingen waarschijnlijk niet goed staan. Zorg ervoor dat deze goed staan, want in de server moet je kunnen communiceren! Dit doe je in game als volgt:

Esc → Settings → Voice Chat → Zorg dat bij Output Device de headset staat die je wilt gebruiken. Zorg dat Microphone Enabled op “On” staat en dat bij Input Device de microfoon staat die je wilt gebruiken. Daarbij is het ook gewenst dat je je Voice Chat Mode op “Push to Talk” hebt staan. Door in game op “N” te drukken, kan je dan praten.