Skip to main content

Veiligheid voorop voor Tedeapoolse Ambulanciers!

Sinds een paar dagen kunnen de Ambulanciers van Tedeapolis veiliger over straat. Zij beschikken nu over de skills om bewusteloze inwoners van Tedeapolis pijnloos te fouilleren waardoor zij scherpe voorwerpen en wapens eerder opsporen ter verbetering van de veiligheid op straat. Zo hopen de Politie en het Ziekenhuis ook dat de terreur, welke de laatste periode flink is gestegen, tegen Ambulanciers af zal nemen. Op de vraag hoe de Ambulanciers dit zelf ervaren hadden zij het volgende te zeggen: “Het is fijn dat wij sneller kunnen anticiperen op gevaarlijke situaties.” ‘Ik vind het een fijn gevoel om te weten of iemand iets op zak heeft, voordat ik een persoon omhoog help om hierdoor mijn eigen veiligheid en veiligheid van de omstanders te kunnen garanderen.”

Community Team

De deuren van de Tedeapolis subreddit zijn weer volledig open! Dit betekend dat je al je memes, suggesties voor de server en dergelijke op een openbare plek, zichtbaar voor de hele stad kan plaatsen! Wij zijn al heel actief bezig met alle reddit posts om te zorgen dat we onze community met z'n allen verder kunnen bouwen.

Hierbij ook de mededeling van een nieuw team dat speciaal is opgezet om te zorgen dat de spelers in onze community zo veel mogelijk gehoord kunnen worden. Wij zullen actief aan de slag gaan met jullie creativiteit en hier onze tijd in steken! Mocht jij alvast je ideeën met ons willen delen kan dat op onze Reddit: https://reddit.com/r/Tedeapolis
Server Supporter Suggesties zullen gewoon nog via de daarvoor bestemde kanalen actief behandeld worden!
reddit

Paspoort controle

Sinds een aantal weken is er een verandering gekomen in onze paspoorten. Bij de grenspost controle werd er vaker opgemerkt dat mensen valse paspoorten gebruikte om Tedeapolis in te komen. Hiermee probeerde ze voor hun voordelen uit te halen. Daarom is er een aanpassing gekomen in de paspoorten waardoor deze niet meer vervalst kunnen worden. Dit betekend dat je nog maar 1 paspoort kan bezitten en hier dus ook niet meer mee kan vervalsen.

Duizeligheid bij Crashes

Recentelijk komen er steeds meer meldingen binnen het ziekenhuis omtrent zware duizeligheid na hevige ongelukken. Steeds meer patiënten ondervinden erge hoofdpijn, duizeligheid en slecht zicht na auto ongelukken. Het ziekenhuis is momenteel aan het onderzoeken wat deze symptomen kan veroorzaken en hoe de patiënten hier het beste op behandeld kunnen worden.

Hier voor is het van groot belang dat patiënten zich bij het ziekenhuis melden of een melding maken voor medische hulp zodat het ziekenhuis deze extra informatie kan gebruiken in hun onderzoek naar deze klachten. Momenteel gaat het ziekenhuis er vanuit dat de ongelukken zware hersenschuddingen veroorzaken waar uiteraard dringend medische hulp voor nodig is.

Zeemijnen maken de zee gevaarlijker rond Narcopolis

Uit geheime bronnen hebben we vernomen dat het kustgebied rond Narcopolis nog gevaarlijker is gemaakt met bommen rond de kust. Deze bommen zouden bewegingsgevoelig zijn en zullen dus voor ernstige ongelukken zorgen. Gezien dit gebied buiten de ristrictie valt van de overheidsdiensten zal er een onderzoek volgen vanuit de geheime dienst. Voor alle inwoners die zich vaak in dit gebied bevinden: zie dit als een waarschuwing!

Samen naar een gezonder Tedeapolis

Binnen de stad zien wij veel mensen die altijd een auto pakken of een motor. Probeer eens wat vaker de fiets te pakken naar de basicfat, ga eens samen naar de basicfat inplaats van tuinieren. Natuurlijk moet het uithoudingsvermogen ook worden getraind en zal deze niet voor eeuwig hoog blijven, hou dit dan ook goed bij in de basicfat.
Wat de burgers niet weten is dat wij als gemeente iedereen zijn of haar abonnement betalen om deze gezonde levensstijl te bevorderen.

Natuurlijk kan je sporten zoveel je wilt maar niemand heeft het uithoudingsvermogen van en god die nooit op zal zijn. Hou hier dan ook rekening mee bij het zwemmen, want under the sea is bij ons helaas een zeemansgraf en niet een mooi liedje in een disney film!

Wet en Regelgeving

Deze maand zijn de volgende aanpassingen gedaan aan de Wet en Regelgeving binnen tedeapolis. De inhoudelijke aanpassingen kan je terug lezen in onze discord.

Apv

  • Aanpassingen Artikel 1 – FailRP & Powergaming
    • Meer voorbeelden toegevoegd
  • Aanpassing Artikel 33 – Gedrag tegen overheidsmedewerkers Toevoeging lid 9

Wetboek

  • Geen aanpassingen

Overig

  • richtlijnen toegevoegd voor het toevoegen van veranderingen.
  • Notam update met feet voor hoogte
  • update aan offroad voertuigen
Nyx | Kerrie | Lois | Willem